fredag den 5. december 2014

Tegne Forløb.

Vi startede med at kigge Den Danske Grafiker Palle Nielsens værker. Palle Nielsen benyttede sig meget af fotografi som skitse til sine værker. Med udgangspunkt i denne metode for udvikling af motiv, 
Blev der indledt en motiv jagt rundt I Århus by, enten med Iphone eller kamera. Tilbage på skolen blev der givet den opgave at tegne sit motiv på 4 forskellige stykker papir sat sammen med tape. Tegnriet gik i gang og efter et stykke tid, blev tegningerne brudt op i stykker blandet sammen, byttet rundt og sat sammen på ny, nu i ny sammenhæng. Denne handling blev gentaget mange gange og for hver gang der blev brudt op, opstod der nye interessante modspil, udtryk og motiv imellem. 
Da tegningerne efterhånden var blevet virkelig spredt for alle vinde, og sat sammen på nye måder, skulle der tilføjes et nyt motiv der skulle findes ved hjælp af google/random pics søgemaskiner. 
Vi gemte tegne eksperimenterne for at arbejde videre næste gang. D.3/12 fortsatte vi på ny, og byttede rund cuttede op. Indtil vi til allersidst satte alt vores ophobede materialer op på en væg og gik nu igang med at få det hele samlet, det blev gjort ved hjælp af store armbevægelser, med pensel og blæk. 
Stor glæde. Nednstående er der dokumentation fra hele forløbet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar