søndag den 8. maj 2016

FORÅRSUDSTILLING 2016

 

 Talentholdet lavede præsentation af egne værker til forårsudtillingen. I år med temaet Cirkler: CIRKLER”Inden for egne cirkler” kan i nogle sammenhænge betyde at der ikke kommer nyt blod til de ”livsloops” du befinder dig i og således bliver du nødt til at bryde en(vant) cirkel for at en ny cirkel kan genopstå.

På talentlinjen har vi udover de formelle greb og geometriske arbejde med cirklers æstetik, også arbejdet med cirklers andre betydningslag. Cirkulære perspektiver behøver ikke nødvendigvis fører til at noget går i ring og ender i status quo. Men kan udfolde sig som en livscyklus - som en plante vokser, blomstre og forgår, for blot at komme igen år efter år. Den samme vækst men samtidig ny plante. Således er cirklens geometriske form både omspundet med masser af merbetydning iforhold til at udfolde et ideal og en formfuldendthed.

Ifølge Pythagoras symboliserer cirklen ”det guddommeligt fuldkomne”, og Platon talte om ”den perfekte cirkel”. Vi finder identitet I de cirkler vi bevæger os i.  Det er vigtigt for identitetsskabelsen at være navle for et fælleskab og være en del af et hele. Men vi fødes samtidig ind i cirkler der både kan ekskluderer og inkluderer det fremmede, det utilpassede og din nabo. Hvor stor en radius du vælger er op til dig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar