mandag den 24. december 2012

Kunst i det offenlige rum Part.2 Jule AfslutningKunst Holdet i Byen, klar til at gå rundt og se på værker

 Spred glæde. 2.års eleverne havde lavet et projekt hvor de ved hjælp af små sedler med komplimenter eller glæde, gav dem væk til forbipasserende med opfordringen at give glæden viderer.

 Der forberedes hvor på gå gaden der skal laves glædes aktion, ved hjælp af ord skrevet på Jorden. Så budskabet når ud til selv dem der måtte gå og kigge ned i Jorden.
 Der gives glæde, med stor successTeksten skrevet på Gå gaden med Kridt. Hvis du er i Godt Humør Giv det videre. Ikke alle ordene er dokumenteret.

 Til og fra Kort gøres klar til, at blive sat op i Århus by.
Med tekster så som: Til Hund Fra Kat. Der spredes jule glæde, ved at sætte kort op på genstande, der ikke kan gives i gave, med personlige til og fra kort, for at gå fokus væk fra det materiele i Jule tiden.
Et andet projekt fra samme hold, var at sætte nissehuer på skulptuerer runndt i Århus. Både for at skabe jule glæde, men også for at gøre forbipasserende opmærksomme, på de skulptuerer der er i Byen, som kan tænkes at blive glemt i Forbi farten. Kunst aktion, der går i kunstens ærinde.

 
 


Den røde tråd rundt i Århus by. En opfordring til at gå rundt i Århus by på en alternativ måde. Snoren tager ikke den åbenlyse vej, og fører dem der måtte følge den rundt i Århus by på en ny måde, og forbi steder de måske aldrig har været før.

 Der blev taget et billede af en tilfældig mand et tilfældigt sted i Århus.
Billedet blev taget med hjem og omdannet til en tegning.
 Der blev sat op, på det før tilfældige sted.Tanken var at gøre en tilfældig person speciel for et kort øjeblik.Der blev sat lygter op på en skulptur, her blev der arbejdet med at gøre folk bange. 

En farlig ulv kigger ud af Busken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar